Diensten

Gelaatsverzorgingen

Bij Sensi Bello geloven we erin dat iedereen een prachtige huid kan hebben. Het is dus nooit te laat of te vroeg om met jouw huidverzorging op te starten. Het is ons doel om jouw huid stralend én gezond te houden en daarvoor rekenen we op de geperfectioneerde huidwetenschap van Environ. We hebben maar één huid en daarvoor moeten we zorg dragen!

Gelnagels

Verzorgde handen kunnen perfect met gelnagels in een leuk kleurtje of french manicure. Met deze behandeling worden jouw eigen nagels verstevigd of verlengd met gel. Ideaal als jouw nagels meer stevigheid nodig hebben.

Gelish

Kies voor een prachtig glanzende lak die veel langer blijft zitten en steviger is dan nagellak. Perfect als je zelf sterke nagels hebt die geen nood hebben aan een versteviging.

Permanente make-up

Wil je graag jouw ogen, wenkbrauwen of lippen beter accentueren zonder dagelijks extra tijd te besteden aan je make-up, dan is permanente make-up de ideale oplossing! Caroline Celis plaatst meer dan 15 jaar permanente make-up op een professionele, veilige en hygiënische manier. Fijn en natuurlijk werk is haar specialiteit waardoor de permanente make-up heel naturel ogend blijft. Zo komt jouw natuurlijke schoonheid nog meer uit dan ooit.

Definitieve laserontharing

Geniet van een duurzaam gladde huid zonder haartjes, stoppels of ingegroeide haartjes. Bij deze techniek worden de wortels van de haartjes met een medische diodelaser op een veilige manier vernietigd. Na enkele behandelingen ervaar je al minder stoppels, minder ingegroeide haren alsook een tragere haargroei. Voor een definitief resultaat rekenen we op 5 tot 8 sessies met een interval van 6 weken. De laser is voorzien van een supergekoelde kop voor een aangenamere ervaring. Voor deze behandelingen werken we samen met de firma Refresh Laser Clinic, met al 10 jaar ervaring kan je in vertrouwen je ongewenste haartjes definitief vaarwel zeggen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x