Gelaatsverzorging

Kom je voor de eerste keer voor een Environ gelaatsverzorging? 

Boek dan de Environ Discovery treatment. Het begrijpen van de behoeften van jouw huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren.  Daarom starten we deze gelaatsbehandeling met een intakegesprek en huidscan om jouw huidconditie exact te kunnen bepalen. Vervolgens introduceren we onze professionele huidverzorgingsproducten van Environ tijdens een uitgebreide gelaatsvezorging. Tenslotte stippelen we jouw persoonlijk behandelplan uit om zo jouw doel te bereiken; namelijk een stralende huid, een leven lang!

Discovery treatment: €105 (120 minuten)


Kom je voor een opvolgbehandeling?

De Essential Treatments voeden jouw huid op een veel dieper niveau waar het nodig is. Daarvoor maken we tijdens de Essential Treatments gebruik van het DF apparaat met de baanbrekende dual electro-sonic-technologie die jouw huid stimuleren en de krachtige formules nog doeltreffender maakt. Dit maakt een ongelooflijk verschil voor jouw huid op lange termijn. 

Essential treatment met 1 focus zone €110 (90 minuten) of Essential treatment met focus op hele gelaat €135 (105 minuten).

Essential Youth Reset: deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdige uitstraling. 

Essential Moisture Boost: helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde en stralende huid.

Essential Comfort Calm: ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.

Essential Radiance Reveal: een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.


  


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x