Gelaatsverzorgingen

KOM JE VOOR DE EERSTE KEER VOOR EEN GELAATSVERZORGING?

Boek dan de ENVIRON DISCOVERY TREATMENT. Het begrijpen van de behoeften van jouw huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren.  Daarom starten we deze gelaatsbehandeling met een intakegesprek en huidscan om jouw huidconditie exact te kunnen bepalen. Vervolgens introduceren we onze professionele huidverzorgingsproducten van Environ tijdens een uitgebreide gelaatsvezorging. Tenslotte stippelen we jouw persoonlijk behandelplan uit om zo jouw doel te bereiken; namelijk een stralende huid, een leven lang!

Discovery treatment: €105 (120 minuten)

KOM JE VOOR EEN OPVOLGBEHANDELING?

De Essential Treatments voeden jouw huid op een veel dieper niveau. Daarvoor maken we tijdens de Essential Treatments gebruik van het DF apparaat met de baanbrekende dual electro-sonic-technologie die jouw huid stimuleert en de krachtige formules nog doeltreffender maakt. Dit maakt een ongelooflijk verschil voor jouw huid op lange termijn. 

Essential Treatments: € 135 (105 min)

ESSENTIAL YOUTH RESET: deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt de tekenen van huidveroudering, fijne lijntjes en zonbeschadiging te verzachten. Het resultaat is een jeugdige uitstraling. 

ESSENTIAL MOISTURE BOOST: helpt fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde en stralende huid.

ESSENTIAL COMFORT CALM: ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.

ESSENTIAL RADIANCE REVEAL: een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.

COOL PEEL TECHNOLOGIE

De veilige en uiterst doeltreffende Cool Peel-technologie van Environ is een niet-invasief systeem met milde peelings dat zich onderscheidt van diepe peelings. 

Deze Cool Peels helpen de huid te regeneren zonder haar natuurlijke functies aan te tasten. Ze houden de integriteit van de huid intact, terwijl het zuur, de groeifactoren in de huid helpt te stimuleren om verschillende huidproblemen tegen te gaan. Ze worden in kuren geadviseerd voor de beste resultaten. 

Het resultaat is een gladdere, vernieuwde, verfijnde, heldere, stevigere en gezondere huid!

YOUTH RENEW COOL PEEL: Ideaal voor de mature huid om tekenen van huidveroudering, fijne lijntjes en  zonbeschadiging te verbeteren. €110 (kuur van minimum 3 tot 6 behandelingen)

MOISTURE BOOST COOL PEEL: Door het inwerken van een hoge concentratie hyaluronzuur en vitaminen wordt je huid zichtbaar voller en veerkrachtiger en verdwijnen droogtelijntjes. Perfect voor de vochtarme en droge huid. €110 (kuur van minimum 3 tot 6 behandelingen)

DEEP CLEANSING COOL PEEL: Is een intens reinigende behandeling voor de onzuivere en vette huid met zwarte puntjes en onderhuidse puistjes. €110 (kuur van minimum 3 tot 6 behandelingen)

BRIGHT RECOVERY COOL PEEL: Deze peeling op basis van melkzuur is een ideaal om pigmentvlekken en een onegale huid te verbeteren. €110 (kuur van minimum 3 tot 6 behandelingen)

BLEMISH CONTROL COOL PEEL: Helpt de onrustige huid die gevoelig is aan puistjes onder controle te houden.€110 (kuur van minimun 3 tot 6 behandelingen)

VIBRANT-C COOL PEEL: De geconcentreerde peeling boordevol vitamine C die vers gemengd wordt voor het aanbrengen om een optimaal doeltreffende werking te garanderen. Uitstekende keuze om de huid te boosten na elke zonvakantie of om te schitteren tijdens een feest! €110 (kuur van minimun 3 tot 6 behandelingen)

FOCUS ON ROSACEA: deze korte behandeling richt zich om de rosacea te verbeteren. € 65 (kuur van 3 tot 6 behandelingen)

FOCUS ON ACNE: deze korte behandeling richt zich om de acné-gevoelige huid te verbeteren. € 65 (kuur van 3 tot 6 behandelingen)
 

 


 
  


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x