Over ons

Ik ben Iris, fiere zaakvoerdster van Skincare center Sensi Bello maar bovenal trotse mama van een super lieve zoon, Vince. 

In 2008, het lijkt al zolang geleden, heb ik de eerste stenen gelegd van Sensi Bello. Destijds kon ik een ruimte huren bij Parfumerie Nilayah te Boortmeerbeek. Het was voor mij een mooie kans om te groeien in het vak als schoonheidsspecialiste.

Ondertussen ben ikzelf 41 jaar geworden en door de jaren heen besefte ik dat huidverzorging mij nauw aan het hart ligt. Deze behandelingen geven mij meer energie en voldoening. Zo ben ik mij gaan verdiepen in de wereld van huidverbetering. Mijn zoektocht bestond erin om de huid op een andere manier te benaderen met opbouwende resultaten waarbij gezondheid van de huid prioritair is. Na veel onderzoekswerk, coaching en bijscholingen heb ik mijn absolute overtuiging gevonden! De huidwetenschap en huidbenadering van Environ en huidsupplementen van ANP hebben mij overtuigd om daadwerkelijk een verschil te kunnen maken voor jouw huid.

Mijn doel is om de ware schoonheid van elke huid te onthullen, de know-how hieromtrent te delen met jou en je  vol zelfvertrouwen te laten stralen!

In 2021 is Silke op mijn pad gekomen om onze nagelbehandelingen (gel/gelish) uit te voeren. Ze vrolijkt het instituut op met haar positieve drive en fijne babbels. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak werkt ze uiterst professioneel!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x