Over ons

Over ons

Ik ben Iris, fiere zaakvoerdster van Skincare schoonheidsinstituut Sensi Bello en trotse mama van een super lieve zoon, Vince. 

In 2008, het lijkt al zolang geleden, heb ik de eerste steentjes gelegd van Sensi Bello in Parfumerie Nilayah te Boortmeerbeek. Daar kreeg ik de mooie kans om een ruimte te huren en te beginnen groeien in het vak als schoonheidsspecialiste.

In december 2013 heb ik de stap genomen om naar Wespelaar te verhuizen en het instituut verder te laten groeien. Destijds had ik een heel groot aanbod aan behandelingen maar door de jaren heen en door zelf 40 jaar te worden, begon ik meer en meer aan te voelen welke behandelingen mij het meeste energie en voldoening gaven. Zo ben ik de wereld van huidverzorging verder beginnen onderzoeken. Mijn zoektocht bestond erin om de huid op een andere manier te benaderen met opbouwende resultaten waarbij gezondheid van de huid prioritair is. Na veel onderzoekswerk, coaching en bijscholingen heb ik mijn absolute overtuiging gevonden. De huidwetenschap en huidbenadering van Environ en huidsupplementen van ANP hebben mij overtuigd om daadwerkelijk een verschil te kunnen maken voor de huid van onze klanten.

Mijn doel is om de ware schoonheid van elke huid te onthullen, de know-how hieromtrent te delen met onze klanten en onze dames vol zelfvertrouwen te laten stralen!

In 2021 is Silke op mijn pad gekomen om onze nagelbehandelingen (gel/gelish) deeltijds te helpen ondersteunen. Ondertussen vrolijkt ze nu dagelijks het instituut op met haar positieve drive en fijne babbels. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak werkt ze uiterst professioneel en aan een recordtempo!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x