Comfort en bescherming in één psssht

Vervuiling, blauw licht en de schadelijke effecten ervan laten hun sporen na op je huid. Ze kunnen zich vertalen in een snellere huidveroudering, een meer gevoelige huid, een droge of ruwe huid… Met de nieuwe Comfort+ Anti-Pollution Spritz van Environ heb je jouw bescherming steeds bij de hand.

Schild tegen vervuiling
Comfort+ Anti-Pollution Spritz van Environ is een handige kleine spray die je makkelijk meeneemt in je handtas. Hij vormt een onzichtbaar, ademend schild op de huid. De formule helpt om het microbioom (de zuurmantel) van de huid opnieuw in balans te brengen. Zo draagt ze bij aan een gezonde, beschermende huidbarrière en biedt ze een doeltreffende oplossing en een complete bescherming tegen de schadelijke effecten van vervuiling.

Verstuif de spray ’s morgens na je verzorgingsroutine, vooraleer je jouw make-up aanbrengt. En gebruik hem ook tussendoor, tijdens de dag, over je make-up voor extra bescherming en comfort.

Bescherming tegen blauw licht
Verder vermindert de spray het effect van vrije radicalen veroorzaakt door blauw licht. Dit licht dat 25 tot 30% van ons zonlicht uitmaakt, is tegenwoordig nog prominenter aanwezig als oorzaak van huidveroudering omdat het ook uitgestraald wordt door beeldschermen (tv’s, computerschermen, smartphones…). Het is dan ook geen toeval dat ook Advanced Nutrition Program recent Skin Blue Filter ontwikkelde; een revolutionair supplement om je huid te beschermen tegen en te herstellen van de schadelijke gevolgen van blauw licht. Beide producten vullen elkaar dus perfect aan.

Voor wie?
Voor iedereen die veel tijd op digitale apparaten of voor beeldschermen doorbrengt

  • Voor wie in de stad werkt of in de buurt van een drukke straat woont
  • Voor iedereen die een gezonde, stralende huid wil.

Wens je meer info over de spray en het gebruik ervan? Neem zeker contact met me op.

Overtuigd en zin om dit product aan te kopen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x