Gezonde voeding, de basis voor een stralende huid

Jouw huid houdt van…
- Veel groenten en fruit, in alle kleuren, want die bevatten antioxidanten. Antioxidanten zijn in staat om vrije radicalen uit te schakelen. En dat is goed, want die zijn verantwoordelijk voor huidveroudering.

- Kwalitatieve eiwitten. Je haalt ze uit eieren, kip, kalkoen of vis. Ben je vegan, dan zijn peulvruchten en granen een goede bron. Eiwitten bevatten immers aminozuren, en zij ondersteunen de groei en het herstel van lichaamscellen zoals huidcellen.

- Omega 3-vetzuren, die haal je uit bv. vette vis, avocado en noten. Deze meervoudig onverzadigde vetzuren houden de huid vochtig en jong.

- Water en groene thee. Hydrateren, hydrateren, hydrateren… het is zo belangrijk voor een jonge, stralende huid. Doe het dus zowel langs binnen (door veel water te drinken) als langs buiten (met de juiste crèmes).

Jouw huid is niet zot van…
Te veel suiker en te veel alcohol. Want zoals we allemaal thuis geleerd hebben: genieten mag, maar altijd met mate

Geef je huid een duwtje in de rug
Met de huidsupplementen van het Advanced Nutrition Programme kan je jouw huid een duwtje in de rug geven. Deze voedingssupplementen bevatten een uitgebalanceerde mix van specifieke vitaminen en mineralen die je huid van binnenuit ondersteunen. ANP heeft supplementen die een algemene oplossing bieden, maar ook specifieke voor een gerichte oplossing (droge huid, acné, …).

Kom zeker eens langs. Ik vertel je er graag alles over.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x