Mooie zomerbenen? Stop met scrubben!

Als de temperatuur stijgt, mogen ook de benen het zonnetje weer zien. Heb je heel droge benen en lijkt niets te helpen? Stop met scrubben en maak je benen zomerklaar met dit gouden duo van Environ.

Waarom niet scrubben?
De bovenste laag van je huid, is de hoornlaag. Ze beschermt je huid tegen schadelijke omgevingsfactoren zoals bacteriën en chemische stoffen. Ze is fijn genoeg om mooi te ogen dankzij een goede natuurlijke celvernieuwing, en ze is compact genoeg om het vocht vast te houden in de huid.
De hoornlaag is slechts 0,02 mm dik. Dat is dunner dan een vel papier. Door deze fijne beschermlaag te scrubben, maak je er openingen in. Daardoor kan het vocht uit de huid ontsnappen, waardoor je huid alleen maar droger wordt. Bovendien verwijder je door te scrubben niet enkel dode huidcellen maar ook gezonde, waardoor je huid gevoeliger wordt en geïrriteerd geraakt.

Wat moet je dan wel doen?


Om de huid van je benen glad, zacht en gezond te maken én te houden, ontwikkelde Environ twee producten. Ze ondersteunen je hoornlaag en zorgen ervoor dat de waterdichte barrière van je huid zich herstelt. Als je beide producten dagelijks gebruikt, merk je al na 2 weken een verschil!
1) Derma-Lac Lotion
Een lichaamslotion op basis van melkzuur (lactaatzuur). Deze lotion verwijdert dode huidcellen op een correcte en veilige manier. Zo helpt hij bij het intens hydrateren van je huid en egaliseert hij de vlekkerige teint. Door de milde, exfoliërende werking voelt de huid meteen zachter en gladder aan.
2) Vitamine A,C & E Olie
Een ultrafijne olie voor het lichaam, verrijkt met een hoge dosis vitamine A, C & E. Deze olie voedt en dynamiseert de droge en zonbeschadigde huid en maakt de huid van binnenuit egaler, glad en zijdezacht.


Tip voor nóg meer resultaat: Gebruik de Roll-CIT vooraleer je de olie aanbrengt. Dan worden de actieve stoffen nog beter opgenomen. Lees hier de blog die ik erover schreef.

Actie: luxestaal van RAD Sun Cream
Interesse in dit wonderduo voor droge benen? Stuur me een mailtje op info@sensibello.be, dan zet ik de productjes voor jou opzij. Bij de eerste 10 bestellingen doe ik een luxestaal van RAD Sun Cream.
Deze onmisbare zonnecrème met essentiële antioxidanten biedt een uitstekende bescherming tegen UV-stralen en helpt om huidveroudering tegen te gaan. Zo bevordert ze een mooie en gezonde huid.
Een toppertje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x