Zomeractie: Summer Essentials Pakket 2023

Wil je voluit voor de beste basisbescherming tegen pigmentvlekken en huidveroudering gaan? Trakteer je huid dan op het Summer Essentials Pakket van Advanced Nutrition Program. Dit pakket (€ 229) bestaat uit:

  • 2 x Skin Ultimate box: de Porsche van de huidsupplementen tegen huidveroudering en gepigmenteerde huid. 2 boxen = 2 x 28 dagen essentiële supplementen.
  • De award-winning Skin Ultimate box bevat vijf toppers:
  • Skin Asta-Boost: astaxanthine is een veel krachtiger antioxidant en vrijeradicalenvanger dan andere antioxidanten zoals vitamine E en carotenoïden (bètacaroteen, luteïne). Het heeft onder meer een ontstekingsremmende en afweerversterkende werking, gaat maagklachten tegen, bevordert het uithoudingsvermogen en spierherstel en helpt tegen vermoeide ogen. Het ondersteunt elke huidlaag, verbetert de elasticiteit van je huid en vermindert zichtbaar rimpels.
  • Skin CO-Q10+: een antioxidant die de pigmentzone vermindert en de kleur lichter maakt. Het vermindert rimpels door de elasticiteit van de huid te verbeteren en het collageen te beschermen.
  • Skin Omegas: visolie en teunisbloemolie die de hydratatie en gladheid van de huid verbeteren.
  • Skin Antioxidant: bosbessen, kurkuma, betacaroteen en luteïne beschermen de huid tegen huidschade
  • Skin Vit A+: stimuleert collageen en brengt melanineproductie in balans. Brengt talgklieren in balans en stimuleert te celvernieuwing.
  • 1 x Skin Youth Biome: probioticaformule die speciaal ontwikkeld is om tekenen van veroudering tegen te gaan en fijne lijntjes, pigmentatie, zonbeschadiging, couperose en droge huid te verminderen. Gebruik 1 capsule per dag in combinatie met Skin Ultimate Box.
  • Jouw cadeau in het Summer Essentials Pakket: 1 x Skin Vit C (t.w.v. € 33). Dit supplement beschermt tegen zonlicht en versterkt de aanmaak van collageen. De drie hoofdingrediënten zijn vitamine C, zink en acerolabes. Doet je huid stralen!

Bestel 2 x Skin Ultimate en 1 x Skin Youth Biome in de webshop, en ik voeg gratis 1 x Skin Vit C  bij jouw bestelling. 

Actie geldig tot 31/07/2023

Hierbij enkele mooie resultaten na gebruik van deze producten:


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x