Antioxidanten kan je ook smeren!

Antioxidanten beschermen je cellen tegen schadelijke invloeden van binnen- en buitenaf. Je kent ze vast van in je voeding, maar wist je dat je ze ook kan smeren? De meest onderzochte voedingsstoffen met antioxidantwerking zijn vitamine C en E, carotenoïden en polyfenolen. Ze worden met succes toegevoegd aan verzorgingsproducten om je huid van buitenaf te beschermen.

Deze producten zijn echte aanraders:


Zonbescherming. RAD Antioxidant Sun Cream en RAD Shield Mineral Sunscreen zijn revolutionaire breedspectrum zonbeschermingsproducten die schadelijke stralen reflecteren en absorberen. Ze zijn verrijkt met hoge dosissen antioxidanten zoals vitamine C, E en betacaroteen.


Crème. Je kan er ook voor kiezen om een crème met antioxidanten (zoals vitamine C en niacinamide) onder je zonnecrème aanbrengen. De Antioxidant Defence Crème van Environ is een heel voedende crème, rijk aan krachtige antioxidanten.


Gel: Een krachtige bom vol antioxidanten zoals betacaroteen, vitamine C, E en B5 ter voorbereiding op de zon? Dat is bijvoorbeeld de Vita-Enriched Antioxidant Gel. Hij is trouwens ook een ideale aftersun!


Spray. De Anti-Pollution Spritz van Environ is een handige spray die je regelmatig op je huid kan vernevelen. Hij werkt als een onzichtbaar schild dat je huid beschermt, en hij bevat onder andere vitamine C en niacinamide dat pigment verheldert; en ook antioxidanten zoals algen en tuinkersextract. Lees hier mijn blogpost over dit bijzondere product.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x